Monday, April 13, 2009

BLOUSE BATIK

Aku kan suka beli batik sarung. Bila melihat kain-kain tu yang banyak dalam beg bakul ku berdetik di hati apa salahnya kalau aku buat baju. Tapi kain batik sarung memang payah sikit sebab bunganya yang tidak sekata. Anyway aku cuba letak pola baju atas kain tu dan akhirnya ke berjaya juga buat baju walaupun aku bukan designer mahu pun professional tailor
BLOUSE BATIK

4 comments:

Faihah said...

jeles nya tgk ucu pndai buat baju..ari tu lupa nak tnjuk baju yg kte gi blaja jahit tu...skrg sibuk nak menelaah pola baju...esp kids punye...

Ghaz said...

Kecik-kecik berbuih mulut suruh belajar jahit taknak dengar. Ni dah kahwin baru terkial-kial.

Yang, cantik baju tu. Nanti buat baju melayu selai ye

Faihah said...

tak pe je..dulu2 tak suka, skrg br jatuh cinta hahaha...
tp mmg ada regret sikit la...

Superstar Rajinikanth said...

Nak jahit beeds, pls contact this no 0123876760, ada pakar dalam semua related with beeds. Pls do not hesitate to contact me. Terima Kasih