Wednesday, November 4, 2009

FACE TOWEL SULAM



Adik ipar baik hati nak bagi business katanya, jadi diminta untuk menyulam towel sebanyak 80 helai dengan wordings “ Cameron Highlands Dalam Kenangan Form 6 2009”. Dia telefon hari Ahad dan nak guna pada Ahad berikutnya.Dia pula tinggal di Kulim, Kedah.Macam mana ya, nak ditolak sayang juga aku baru nak berjinak-jinak buat business.Alhamdullillah stok face towel ada dalam koleksi aku maka jimatlah masa hendak mencari dan membeli.Tapi dalam masa yang singkat terpaksa aku pulun habis menyulam dengan menggunakan satu sahaja mesin iaitu Janome MC350E. Selama 3 hari aku tumpukan pada kerja-kerja menyulam ni dan hari Khamis aku poskan dengan menggunakan Pos Laju dengan harapan Jumaat sampai. Tapi aku terlepas pandang hari Jumaat Kedah cuti jadi sampainya tentu hari Sabtu. Kalau tak pun memang tak boleh siap.

1 comment:

Hamidah MJ said...

Wow!! cantik-cantik Sue. Teruskan minat dan usaha ya!!